louis.ywema.com

Uit welke boom ben jij gevallen?

Uit welke boom ben jij gevallen?

Zoek je geboortedatum op en de daarbij behorende boom.
Dit is zelfs enigszins nauwkeurig en in lijn met de Keltische astrologie...
01 Januari tot 11 JanuariDenneboom
12 Januari tot 24 JanuariOlm
25 Januari tot 03 FebruariCipres
04 Februari tot 08 FebruariPopulier
09 Februari tot 18 FebruariCeder
19 Februari tot 28 FebruariPijnboom
01 Maart tot 10 MaartTreurwilg
11 Maart tot 20 MaartLindeboom
21 MaartEik
22 Maart tot 31 MaartHazelaar
01 April tot 10 AprilLijsterbes
11 April tot 20 AprilEsdoorn
21 April tot 30 April(Wal)notenboom
01 Mei tot 14 MeiPopulier
15 Mei tot 24 MeiKastanjeboom
25 Mei tot 03 JuniEs
04 Juni tot 13 JuniHaagbeuk
14 Juni tot 23 JuniVijgenboom
24 JuniBerk
25 Juni tot 04 JuliAppelboom
05 Juli tot 14 JuliDenneboom
15 Juli tot 25 JuliOlm
26 Juli tot 04 AugustusCipres
05 Augustus tot 13 AugustusPopulier
14 Augustus tot 23 AugustusCeder
24 Augustus tot 02 SeptemberPijnboom
03 September tot 12 SeptemberTreurwilg
13 September tot 22 SeptemberLindeboom
23 SeptemberOlijfboom
24 September tot 03 OktoberHazelaar
04 Oktober tot 13 OktoberLijsterbes
14 Oktober tot 23 OktoberEsdoorn
24 Oktober tot 11 November(Wal)notenboom
12 November tot 21 NovemberKastanjeboom
22 November tot 01 DecemberEs
02 December tot 11 DecemberHaagbeuk
12 December tot 21 DecemberVijgenboom
22 DecemberBeukeboom
23 December tot 31 DecemberAppelboomDe bomen


APPELBOOM (De Liefde)

Tengere bouw, veel charme, aantrekkingskracht, aangename aura, flinterig, avontuurlijk, gevoelig, altijd verliefd, wil liefhebben en liefgehad worden, trouw en een tedere partner, erg gul, wetenschappelijke talenten, leeft voor vandaag, een zorgeloze filosoof met fantasie.

BERK (De Inspiratie)

Levendig, aantrekkelijk, elegant, vriendelijk, bescheiden, houdt niet van extremen, verafschuwt vulgariteit, houdt van leven in de natuur en stilte, niet erg gepassioneerd, fantasievol, beetje ambitieus, creŰert een serene en tevreden atmosfeer.

BEUKEBOOM (De Creativiteit)

Heeft goede smaak, is bezorgd over zijn/haar uiterlijk, materialistisch, goede organisatie van leven en carriŔre, economisch, goede leider, neemt geen onnodige risico's, redelijk, uitstekende levenspartner, dol op fit blijven (diŰten, sporten, etc.)

CEDER (Het Zelfvertrouwen)

Zeldzame schoonheid, weet zich aan te passen, houdt van luxe, goede gezondheid, absoluut niet verlegen, heeft de neiging om neer te kijken op anderen, zelfbewust, vastberaden, ongeduldig, houdt ervan om indruk te maken op anderen, multi-getalenteerd, vlijtig, bezit een gezond optimisme, wacht op die ene ware liefde, is in staat om snelle besluiten te maken

CIPRES (De Trouw)

Sterk, gespierd, plooibaar, neemt wat het leven te bieden heeft, tevreden, optimistisch, verlangt naar geld en waardering, haat eenzaamheid, gepassioneerde minnaar/minnares die niet snel tevreden is, trouw, heetgebakerd, weerbarstig, schoolmeesterachtig, zorgeloos.

DENNEBOOM (De Mysterieuze)

Buitengewone smaak, waardigheid, gekunsteld, houdt van alles dat mooi is, humeurig, koppig, neigt naar ego´sme maar houdt van degenen die hem na staan, nogal bescheiden, erg ambitieus, getalenteerd, vlijtig, ontevreden minnaar, heeft veel vrienden, veel vijanden, erg betrouwbaar.

EIK (De Moedige)

Robuust karakter, dapper, sterk, meedogenloos, onafhankelijk, verstandig, houdt niet van veranderingen, houdt zijn voeten stevig op de grond, een actief persoon.

ES (De Ambitie)

Buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, veeleisend, houd niet van kritiek, ambitieus, intelligent, getalenteerd, houdt ervan om het lot te tarten, kan ego´stisch zijn, erg betrouwbaar, trouw en liefhebber van voorzichtigheid, het brein regeert soms over het hart, maar hij/zij neemt het partnerschap erg serieus.

ESDOORN (Onafhankelijkheid van Geest)

Geen gewoon persoon, vol met fantasie en originaliteit, verlegen en gereserveerd, ambitieus, trots, zelfverzekerd, hongerig voor nieuwe ervaringen, soms nerveus, heeft veel complexiteiten , goed geheugen, leert makkelijk, gecompliceerd liefdesleven, wil graag indruk maken.

HAAGBEUK (De Goede Smaak)

Van koele schoonheid, let op zijn uiterlijk en conditie, goede smaak, is niet ego´stisch, maakt het leven zo comfortabel mogelijk, leidt een redelijk en gedisciplineerd leven, zoekt vriendelijkheid en erkenning in een emotionele partner, droomt van ongewone minnaars, is zelden gelukkig met zijn gevoelens, wantrouwt meeste mensen, is nooit zeker van zijn beslissingen, erg nauwgezet.

HAZELAAR (De Buitengewone)

Charmant, niet veeleisend, erg begripvol, weet hoe een indruk te Maken, actieve strijder voor sociale zaak, populair, stemmig, wispelturige minnaar, eerlijk, tolerante partner, nauwgezet gevoel voor oordeel.

KASTANJEBOOM (De Eerlijkheid)

Van ongewone schoonheid, wil geen indruk op andere maken, goed ontwikkeld gevoel van gerechtigheid, levendig, ge´nteresseerd, een geboren diplomaat, maar raakt gemakkelijk ge´rriteerd en wordt snel gevoelig in gezelschap, vaak door een gebrek aan zelfvertrouwen, gedraagt zich soms superieur, voelt zich niet begrepen, heeft maar 1 liefde in zijn/haar leven, heeft moeite in het vinden van een partner.

LIJSTERBES (De Gevoeligheid)

Vol met charme, opgewekt, niet ego´stisch, houdt ervan om aandacht te trekken, houdt van het leven, beweging, rusteloosheid, en zelf complicaties, is beide onafhankelijk en afhankelijk, goede smaak, artistiek, gepassioneerd, emotioneel, goed gezelschap, vergeeft niet.

LINDEBOOM (De Twijfel)

Accepteert wat het leven geeft in een bedaarde wijze, haat vechten, stress en arbeid, heeft een hekel aan luiheid en ledigheid, zacht en bedaard, maakt offers voor vrienden, veel talenten maar niet vasthoudend genoeg om ze tot ontplooiing te brengen, vaak jengelend en klagerig, erg jaloers maar trouw.

OLIJFBOOM (De Wijsheid)

Houdt van de zon, warmte en vriendelijke gevoelens, redelijk, evenwichtig, ontwijkt agressie en geweld, tolerant, opgewekt, kalm, goed ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, gevoelig, meevoelend, vrij van jaloezie, houdt van lezen en het gezelschap van wereldse mensen.

OLM (De Grootmoedigheid)

Plezierige vorm, smaakvolle kleding, bescheiden eisen, heeft de neiging om fouten niet te vergeven, opgewekt, houdt ervan om te leiden maar niet om te gehoorzamen, eerlijke en trouwe partner, houdt ervan om beslissingen te maken voor anderen, grootmoedig, gul, goed gevoel voor humor, praktisch.

PIJNBOOM (De Speciale)

Houdt van aangenaam gezelschap, erg robuust, weet hoe hij het leven comfortabel moet maken, erg actief, natuurlijk, goed gezelschap, maar zelden vriendelijk, wordt snel verliefd maar de vlam dooft snel, geeft snel op, alles valt tegen tot hij zijn ideaal heeft gevonden; betrouwbaar, praktisch.

POPULIER (De Onzekerheid)

Ziet er erg decoratief uit, niet erg zelfverzekerd, alleen dapper als het nodig is, heeft welwillendheid en plezierige omgeving nodig, erg kieskeurig, vaak eenzaam, grote vijandigheid, artistieke aard, kan goed organiseren, neigt naar filosofie, betrouwbaar in elke situatie, neemt het partnerschap serieus.

TREURWILG (De Melancholie)

Mooi maar vol met melancholie, aantrekkelijk, erg meevoelend, houdt van alles wat mooi en smaakvol is, houdt van reizen, een dromer, rusteloos, wispelturig, eerlijk, kan be´nvloed worden maar is niet gemakkelijk om mee te leven, veeleisend, goede intu´tie, lijdt in de liefde maar vindt soms een verankerende partner

VIJGENBOOM (De Gevoeligheid)

Erg sterk, eigenzinnig, onafhankelijk, laat geen tegenstrijdigheden toe in argumenten, houdt van het leven, zijn familie, kinderen en dieren, een beetje een sociale vlinder, goed gevoel voor humor, houdt van ledigheid en luiheid, is van een praktische aard en intelligent.

(WAL)NOTENBOOM (De Passie)

Meedogenloos, vreemd en vol met contrasten, vaak ego´stisch, agressief, nobel, brede horizon, onverwachte reacties, spontaan, ongelimiteerde ambitie, niet flexibel, moeilijke en ongewone partner, niet altijd geliefd maar vaak bewonderd, ingenieuze strateeg, erg jaloers en gepassioneerd, maakt geen compromissen.