www.ywema.com
Help

Welkom!

Het familiewapen van de familie Ywema.


Most people who succeed n the face of seemingly impossible conditions are people who simply don't know how to quit.
Robert H. Schullerabonneer op de verjaardagskalender!
Vandaag jarig:

Hendrik Iwema (131)     († 11 JUN 1982)


Dit is de website van de familie Ywema.

Met deze website probeer ik een overzicht te geven van de afstammelingen van Harcko Iwema, die in de vroege 16e eeuw leefde in de plaats Tolbert (Gr.).
Wanneer u in staat bent om mijn gegevens (die u kunt vinden op de genealogie-pagina's en op de stamboom) aan te vullen, dan zou ik het erg op prijs stellen wanneer u mij hierover een email wilt sturen of een berichtje in het gastenboek wilt achterlaten.
Vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is de stamboom-informatie beperkt tot de familieleden die niet meer in ons midden zijn. Prettig bezoek!

With this website I try to give an overview of the descendants of Harcko Iwema, who lived and died in Tolbert (Groningen, The Netherlands) in the early 16th Century.
When you are able to add some to the information (you find on the genealogy-pages and on the family-tree), would you please be so kind to send me an e-mail or drop a note in the guestbook.
Enjoy your visit!


Geografische spreiding van de Ywema-familie over nederland vind u op de website van het Meertens-instituut. Klik hier
Hierbij een oproep aan Iwema's: staat u (nog) niet vermeld of niet correct vermeld; graag een berichtje! Ook foto's van vroeger zijn meer dan welkom.

hosted by Antagonist


hosted by Antagonist powered by MySql powered by PHP WeBBuddy Website Monitor